Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) vr 08 mei 2020, 16:59

Fietser belandt op motorkap na aanrijding op de Laan van Malkenschoten in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

APELDOORN – Bij een ongeval op de Laan van Malkenschoten is vrijdagmiddag een fietser gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een auto.

 

Het ongeval gebeurde kwart over drie ter hoogte van de Ekro slachterij. Een fietser welke de weg over wilde steken, werd door een automobilist over het hoofd gezien met een harde botsing tot gevolg. De fietser belandde op de motorkap en voorruit van de auto. Het slachtoffer werd door het met spoed ter plaatse gekomen ambulancepersoneel onderzocht en behandeld. Uiteindelijk moest het slachtoffer mee naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Hij liep namelijk een forse hoofdwond op bij het ongeval.

 

De politie heeft een verklaring opgenomen van getuigen en van de bestuurder van de auto. De man die de auto bestuurder kwam met de schrik vrij. Zijn auto kwam er minder goed vanaf. De auto had zowel een barst in de voorruit als wat deuken in de motorkap.

 

Over de precieze oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.