Redactie 112 0 reactie(s) ma 11 mei 2020, 5:09

Auto door brand verwoest aan de Aristotelesstraat in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

APELDOORN – In de nacht van zondag op maandag 11 mei heeft er op de Aristotelesstraat in Apeldoorn een autobrand gewoed. De auto, een zwarte BMW, brandde volledig uit.

 

De brandweer werd rond 03.40 uur gealarmeerd en kwam met spoed ter plaatse. Een voorbijganger zag de autobrand en belde direct 112. De brandweer was snel ter plaatse maar bij aankomst stond de auto al volledig in brand. De auto stond geparkeerd op een parkeerplaats bij een appartementencomplex. De oorzaak van de brand is nog onbekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

 

De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van de brand. De forensische opsporing zal morgen in de loop van de dag onderzoek doen.

 

Derde voertuigbrand in korte tijd

De laatste tijd zijn er, nadat het een tijdje rustig was in Apeldoorn, al weer drie voertuigen in vlammen opgegaan. Niet zolang geleden brandde er in de Damhertstraat een personenauto volledig uit en werd er aan de Laan van Zonnehoeve een brandende aanhanger op tijd ontdekt. Op de aanhanger lag restafval wat de volgende dag naar de stort zou worden gebracht.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.