Redactie 112 0 reactie(s) di 12 mei 2020, 0:29

Melding van schietpartij bij Jumbo in Apeldoorn Zuid blijkt loos alarm

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

APELDOORN – De politie is maandagavond met meerdere eenheden met spoed ter plaatse gekomen bij een melding van een ‘schietpartij’ op het Schubertplein in Apeldoorn Zuid.

 

Rond 23.30 uur kreeg de politie een melding binnen dat er op de parkeerplaats van de Jumbo van de Bunt, een schot zou zijn gelost en dat daarbij een persoon gewond raakte en op de parkeerplaats zou liggen. De politie kwam met ongeveer 5 a 6 auto’s ter plaatse waaronder een hondengeleider maar trof in de omgeving niks of niemand aan.

 

De politie heeft meerdere rondjes in de wijk gereden maar zonder resultaat. De politie vermoedt dat het gaat om een ‘loze’ melding. Maar dit wordt uitgezocht. Op het Schubertplein werd in ieder geval niks aangetroffen. De politie keerde na ongeveer 30 minuten weer terug naar het politiebureau.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.