Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 13 mei 2020, 2:20

Opnieuw melding schietpartij in Apeldoorn Zuid; wederom loos alarm

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

APELDOORN – De politie is in de nacht van dinsdag op woensdag 13 mei groots uitgerukt naar het Zuiderpark in Apeldoorn. De aanleiding hiervan was een melding van een schietpartij.

 

Rond 01.15 uur kwam bij de meldkamer een melding binnen dat er een schietpartij zou zijn geweest in het Zuiderpark ter hoogte van de Oude Beekbergerweg. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse. Agenten droegen kogelwerende vesten en zochten in het park maar troffen voor zover bekend niks aan.

 

Na ongeveer 25 minuten keerde de politiewagens weer terug richting het politiebureau. Het leek dus te gaan om een “loze” of “valse” melding.

 

Opvallend is dat er maandagavond ook al een schietpartij werd gemeld bij de Jumbo op het Schurbertplein in Apeldoorn zuid, zo’n 100 meter verderop. De politie kreeg toen de melding dat er een schot zou zijn gelost en dat er een gewonde op straat zou liggen. Meerdere eenheden kwamen toen ter plaatse maar troffen niks aan. Agenten gingen toen ook uit van een loze/valse melding.

Het doen van een valse melding is strafbaar.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.