Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 14 mei 2020, 16:52

Verdachte WhatsApp fraude opgepakt in centrum Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

APELDOORN – Op woensdag 13 mei is door de politie in Apeldoorn een verdachte aangehouden van WhatsApp fraude. Op het moment van de aanhouding was de verdachte nog in het bezit van de ‘geleende’ bankpas. Tevens was deze 18 jarige verdachte uit Deventer in het bezit van een boksbeugel. De aanhouding vond plaats in het centrum van Apeldoorn en verdachte zit nog vast op het politie bureau. Hij wordt verdacht van oplichting, zijn telefoon en boksbeugel zijn in beslag genomen.

Denk er nogmaals aan!! Als je een verzoek krijgt via Whatsapp/ Instagram of FB messenger van een onbekend nummer, reageer met verstand en maak NOOIT zomaar geld over zonder dat je exact weet wie er achter schuil gaat. Leen ook NOOIT je bankpas en pincode uit, wat ze je ook aanbieden!!

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.