Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 18 mei 2020, 22:50

Bosbrand op de Kleiberg in Apeldoorn in de kiem gesmoord

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

APELDOORN – Opnieuw heeft er een bosbrand gewoed op de Kleiberg in Apeldoorn. Een stuk natuur van ongeveer 5 bij 7 meter is door de brand verwoest.

 

Rond 19.45 uur kreeg de alarmcentrale een belletje van een voorbijganger die rook en vlammen had gezien in het bos. Vanwege de droogte werden er direct twee blusvoertuigen en een waterwagen aangestuurd. Brandweer Ugchelen had het vuur snel onder controle waardoor erger is voorkomen. Brandweer Hoog Soeren kon halverwege retour.

 

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. Hierin wordt rekening gehouden met brandstichting, gezien er de laatste tijd vaker bosbranden zijn geweest waaronder al 4/5 op de Kleiberg. De recherche doet verder onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.