Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 25 mei 2020, 17:20

Autobrand in Epe mogelijk aangestoken

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

EPE – Maandagmiddag omstreeks 13.30 uur werden de brandweeerlieden van het korps uit Epe gealarmeerd voor een autobrand aan de Ossenweg.

 

Voorbijgangers die de brand ontdekten gooide zand over de vuurhaard heen in de hoop hiermee de brand te beperken. De inmiddels ter plaatse gekomen brandweermannen namen de blusactie over en hadden het vuur snel onder controle.

 

Volgens een omstander zou er een aanmaak blokje op de brand van de auto hebben gelegen waarna die in brand is gevlogen. De politie wil dit echter niet bevestigen maar willen wel zeggen dat er sprake is van brandstichting en dat de eigenaar van de auto, aangifte heeft gedaan.

 

De auto raakte zwaar beschadigd en moest door een berger worden afgesleept.

112 Epe

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Epe lees je in onze categorie 112 Nieuws Epe. Alle 112 alarmeringen uit Epe kan je live volgen via 112 meldingen Epe.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.