Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 26 mei 2020, 16:22

Scooterrijder gewond bij botsing met voetganger in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

APELDOORN – Op de Marskramersdonk in Apeldoorn heeft dinsdag rond het middag uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een voetganger en een scooterrijder. De scooterrijder raakte hierbij gewond.

 

Het ongeval gebeurde omstreeks 11.50 uur. De voetganger, een vrouw, stak de weg over. De scooterrijder merkte dit te laat op en kwam in botsing met haar aldus een politieagent ter plekke. De scooterrijder kwam hard ten val en raakte hierbij gewond. Hij werd uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere controle en behandeling.

 

De politie sloot vanwege het ongeval de Marskramersdonk enige tijd af. De politie heeft van de betrokkenen een verklaring opgenomen. De zwaar beschadigde scooter wordt op een later tijdstip opgehaald.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.