Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 26 mei 2020, 16:56

Auto crasht tegen vrachtwagen na achtervolging door Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

APELDOORN – Een politieachtervolging in Apeldoorn eindigde dinsdagmiddag in een crash. De politie zat achter een zwarte Fiat aan, toen de agenten deze een stopteken gaven negeerde hij het stopteken en sloeg er met hoge snelheid er vandoor. De politieagenten die er achter zaten gaven telkens hun positie door waarna meerdere politiewagens aansloten bij de achtervolging.

 

De verdachte sloeg bij de Sluisoordlaan het fietspad op richting de Zonnedauw waar hij vervolgens uit kwam en frontaal op een vrachtwagen botste. De bestuurder stapte uit zijn auto en liep richting Kanaal Noord, echter wisten twee agenten hem in de kraag te vatten waarna hij geboeid werd afgevoerd naar het politiebureau. De officier van dienst van de politie bevestigd het verhaal maar kon nog niet vermelden waarom de auto een stopteken kreeg en waarom de bestuurder er vandoor ging.

 

Op social media verschijnen veel berichten over de achtervolging die door heel Apeldoorn schijnt te zijn geweest. De vrachtwagen raakte beschadigd aan de voorkant maar kon op eigen kracht verder. De auto raakte total loss en moest worden afgesleept door een berger.

 

Vanwege het ongeval was de Zonnedauw enige tijd afgesloten voor verkeer.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.