Redactie 112 0 reactie(s) do 28 mei 2020, 17:54

Automobilist botst tegen scootmobiel en geparkeerde auto

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

APELDOORN – Op de Eglantierlaan in Apeldoorn heeft donderdagmiddag een merkwaardig ongeval plaatsgevonden. Volgens een omstander botste een auto nadat deze in botsing was gekomen met een scootmobielster tegen geparkeerde auto.

 

Het ongeval gebeurde rond 16.50 uur. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en ontfermde zich over de slachtoffers. De vrouw die in de scootmobiel zat werd in de ambulance gecontroleerd en behandeld. Uiteindelijk hoefde zij niet mee naar het ziekenhuis.

 

De politie sprak ondertussen met getuigen en de andere betrokkenen. Een omstander verklaarde tegenover een fotocorrespondent van deze site, dat de vrouw in de scootmobiel werd aangereden door een auto en die zelfde auto uit schrik tegen een geparkeerde auto botste.

 

De schade aan de drie voertuigen is groot. De politie heeft op basis van de verklaringen het verhaal helder.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.