Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 31 mei 2020, 18:47

Gewonde bij eenzijdig ongeval op de Zutphensestraat in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

APELDOORN – Zondag 31 mei heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Zutphensestraat in Apeldoorn. Een automobilist kwam vanaf de A1 en reed in de richting van het centrum van Apeldoorn. De bestuurder raakte ter hoogte van de verkeerslichten bij de Ecofactorij de macht over het stuur kwijt en botst frontaal tegen een paal aan.

 

De bestuurder, een man kon zelfstandig uit zijn auto komen maar moest alsnog met spoed naar het ziekenhuis. Hij zou bij de aanrijding zwaargewond zijn geraakt aldus de politie. Over de toedracht van het ongeval is nog niks bekend. De politie heeft van getuigen een verklaring opgenomen. De auto raakte zwaar beschadigd en moest worden afgesleept door een bergingsbedrijf. Vanwege het ongeval werden twee rijstroken afgesloten zodat de hulpdiensten veilig te werk konden gaan.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.