Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 03 juni 2020, 4:54

Brandweer blust beginnende natuurbrand in Wenum Wiesel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

WENUM WIESEL – Aan de Wieselseweg heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 3 juni een beginnende bosbrand gewoed van een paar vierkante meter. De brandweer had het vuur snel onder controle.

 

De brand werd tegen 02.00 uur gemeld door twee voorbijgangers bij de meldkamer. Brandweerlieden uit Apeldoorn en Vaassen spoedden zich naar de brand. Bij aankomst bleek er sprake te zijn van een beginnende bosbrand op meerdere plekken. De brandweer had het vuur snel onder controle waardoor uitbreiding wist worden voorkomen. Vanwege de droogte rukte de brandweer met 4 voertuigen uit. Twee blusvoertuigen, een tankwagen en een officier van dienst.

 

Omdat iets niet zomaar brand wordt er in dit geval uitgegaan van brandstichting. De forensische opsporing en team brandonderzoek van de brandweer gaan morgen in de loop van de dag onderzoek doen naar de oorzaak van de brand. Het is immers niet de eerste keer dat er een natuurbrand is rondom Apeldoorn. De gemeente wordt de laatste weken geteisterd door verschillende natuurbranden.

112 Wenum Wiesel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Wenum Wiesel lees je in onze categorie 112 Nieuws Wenum Wiesel. Alle 112 alarmeringen uit Wenum Wiesel kan je live volgen via 112 meldingen Wenum Wiesel.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.