Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 03 juni 2020, 23:46

Scooterrijder gewond bij aanrijding met fietser op fietspad in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

APELDOORN – Op het fietspad langs de Laan van Zevenhuizen in Apeldoorn heeft woensdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooterrijder en een fietser.

 

Het ongeval gebeurde rond 22.30 uur. Een scooterrijder en een fietser botste door nog onbekende oorzaak tegen elkaar op, zowel de bestuurder van de scooter als de jongen op de fiets raakten gewond. Beiden werden in twee verschillende ambulances behandeld en onderzocht. De fietser liep bij het ongeval een behoorlijke schaafwond op aan zijn bovenbeen maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 

De bestuurder van de scooter daarentegen was er slechter aan toe. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van zijn verwondingen is niks bekend.

 

Volgens een getuige zou een van de twee voertuigen geen verlichting aan hebben gehad, een politieagent ter plaatse kon hier niks over zeggen. Of dit ook te maken heeft met de oorzaak van de aanrijding is nog onduidelijk. Agenten hebben contact gehad met de VOA, zij zijn uiteindelijk niet ter plaatse gekomen. De agenten hebben foto’s gemaakt en hebben een verklaring opgenomen van getuigen en betrokkenen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.