Redactie 112 0 reactie(s) di 09 juni 2020, 16:54

Bestuurder van gestolen auto rijdt tijdens achtervolging door Apeldoorn meerdere hekken omver

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

APELDOORN – Op dinsdag 9 juni 2020, omstreeks 12:00 uur ontstond een achtervolging nadat door agenten een stopteken was gegeven aan de bestuurder van het betreffende voertuig. Het voertuig waarin de verdachte reed, bleek gestolen te zijn.

De verdachte ging er met zeer hoge snelheid vandoor en reed onder andere over het afgesloten gedeelte van Kanaal-Zuid. Dit betreft het gedeelte tussen de Matenpoort en Laan van Kuypershof. De verdachte reed hier meerdere hekken kapot en er vonden meerdere “bijna” ongevallen plaats nadat de verdachte ternauwernood enkele voetgangers kon ontwijken.

 

De politie is op zoek naar getuigen van de achtervolging. Heeft u iets gezien, neemt contact op via 0900-8844. De verdachte kon rond 12:30 uur alsnog aangehouden worden. Het voertuig is in beslag genomen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.