Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 28 juli 2020, 16:25

Vrouw en kindje naar ziekenhuis na frontale botsing in Ugchelen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:10 uur

UGCHELEN – Bij een ongeval op de Hoenderloseweg nabij Ugchelen zijn dinsdagochtend drie gewonden gevallen. Een van hen was een kindje.

 

Het ongeval gebeurde rond 10.00 uur op de kruising Hoenderloseweg met de Van Golensteinlaan net buiten Ugchelen. Twee auto’s zijn door nog onbekende oorzaak frontaal op elkaar gebotst. In de grijze Peugeot zat een vrouwelijke bestuurster, zij is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

 

In de zwarte Kia zaten twee vrouwen, een kindje en 6 honden. De bestuurster van deze auto en haar kindje werden ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittende raakte niet gewond evenals de 6 honden die in de auto zaten.

 

De politie sloot vanwege het ongeval, de gehele weg af. De ravage was groot. De twee voertuigen werden nadat de politie het sporenonderzoek had afgerond afgesleept waarna de weg ook weer vrijgeven kon worden.

 

De exacte toedracht van het ongeval is onbekend maar de politie gaat uit van een voorrangsfout.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.