Redactie 112 0 reactie(s) do 30 juli 2020, 16:42

Meerdere appartementen ontruimd in centrum Apeldoorn vanwege gaslek

Laatst bijgewerkt: zondag 13:10 uur

APELDOORN – Ongeveer twintig bewoners van een vijf verdiepingen tellend appartementencomplex aan de Molenstraat zijn donderdagmorgen uit hun huizen gehaald vanwege een gaslek. De brandweer, politie en ambulances kwamen per plaatse. De omgeving werd met linten afgezet.

 

De brandweer constateerde dat het gas in meerdere woningen te ruiken was. De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) besloot alle appartementen te ontruimen kondigde Grip 1 af voor de verdere inzet van hulpdiensten.

 

Toch was de situatie snel onder controle. Na ongeveer een half uur liet de VNOG weten dat de lekkage was gestopt. Werkzaamheden in een plafond waren de oorzaak. De appartementen zijn door de brandweer geventileerd en weer vrijgegeven.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.