Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 08 augustus 2020, 16:00

Brandweer druk met kat in boom op Ugchelse camping De Wapenberg

Laatst bijgewerkt: zondag 13:10 uur

UGCHELEN – Brandweerlieden zijn uren bezig met kat in een boom op Ugchelse camping De Wapenberg. De brandweer kreeg rond 11.30 uur een melding binnen van een dier op hoogte nadat campinggasten gemiauw uit een hoge boom hoorde komen. De brandweer kwam met twee voertuigen en 8 man sterk ter plaatse om de kat uit de boom te krijgen. Echter lukte dit ondanks alle inspanningen niet. Toen de hoogwerker van de brandweer met daarin twee brandweerlieden omhoog gingen en bijna bij kat Dino waren, klom de kat naar de top van de boom.

 

De eigenaar van de kat zat bezorgd toe te kijken vanuit zijn scootmobiel. De man vertelde dat hij een paar weken op de camping stond en dat zijn laatste week van zijn verblijf in ging op de camping en volgende week weer naar huis ging. Volgens hem was zijn kat vorige week ontglipt en was hij sindsdien kwijt. Campinggasten hoorde gemiauw uit de hoge boom en schakelde de brandweer in. Toen de man dit hoorde nam hij polshoogte en zag hij dat het zijn kat was die al een week spoorloos was.

 

De brandweer kreeg de kat niet te pakken. Zij hebben de man geadviseerd om een boomverzorger in kennis te stellen die wellicht de boom in kan klimmen om de kat eruit te krijgen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.