Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 09 augustus 2020, 15:46

Twee verdachten aangehouden na steekpartij aan het Hofveld in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

APELDOORN – Bij een steekpartij aan het Hofveld in Apeldoorn is zaterdagmiddag een gewonde gevallen. Het slachtoffer is een jongen van 18 jaar uit Apeldoorn, hij moest behandeld worden in het ziekenhuis. Twee verdachten hebben zich later op de dag op het politiebureau gemeld. Ze zijn beiden aangehouden.

Op straat ontstond er een conflict tussen twee groepjes jongeren. Tijdens dat conflict heeft een van de verdachten vermoedelijk met een mes een van de anderen gestoken. De verdachten die zijn aan gehouden zijn 18 en 19 jaar oud en komen uit Apeldoorn. Ze zitten nu vast voor verder onderzoek. Uit het onderzoek moet blijken wat de aanleiding voor het geweld was.

 

Hebt u iets gezien van de steekpartij of het conflict dat hieraan vooraf ging? En hebt u nog niet met de politie gesproken? Bel dan vandaag nog via 0900-8844 om uw informatie over de zaak te delen.

 

Zie ook:

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.