Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 11 augustus 2020, 15:44

Bewoonster appartement Koning Stadhouderlaan met hoogwerker uit woning gehaald

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

APELDOORN – Wat doen die brandweerwagens nou aan de Koning Stadhouderlaan? Veel mensen vroegen zich dit vanochtend af toen daar op het fietspad twee brandweerwagens stonden bij een appartementencomplex.

 

Het antwoord luidt als volgt; Een bewoonster van het appartementencomplex was niet lekker geworden en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Het ambulancepersoneel kon met de brancard niet naar boven omdat de lift in het appartement complex simpel weg te klein was. De brandweer was snel ter plaatse en wist met behulp van de hoogwerker de vrouw naar beneden te hijsen.

 

De vrouw kon vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Over haar toestand is niets bekend.

 

De inzet van de hulpdiensten trok aardig wat bekijks vanaf de drukke doorgaande weg richting het centrum van Apeldoorn. Het fietspad was gedurende de hulpverlening afgesloten. Fietsers moesten dus even om fietsen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.