Redactie 112 0 reactie(s) wo 12 augustus 2020, 19:06

Fietsster licht gewond bij aanrijding met personenauto in Beekbergen

Laatste update: 22 aug 2021 13:10 uur

BEEKBERGEN – Op de kruising Klein Paradijs met de Stoppelbergweg heeft woensdagavond een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een fietsster. Hierbij raakte de fietsster licht gewond.

 

Het ongeval gebeurde rond 18.30 uur. De automobilist kwam vanaf de Stoppelbergweg en wilde links afslaan om de weg te vervolgen, een fietsster zag de automobilist echter te laat met een botsing tot gevolg. De vrouw raakte lichtgewond en moest zich laten behandelen in een ambulance. Na behandeling in de ambulance bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk.

 

De bestuurder van de auto was erg geschrokken. Volgens hem stond hij stil om links en rechts te kijken en knalde de fietsster vol tegen de voorkant van de auto. De fiets en auto raakten fors beschadigd.

 

De politie heeft een verklaring opgenomen van beide betrokkenen waarna zij mochten gaan. Echter was de rust nog niet wedergekeerd, de fietsster en haar vrienden gingen nog in het Pools en Engels een discussie aan met de agenten. Deze verzochten de mensen om weg te gaan.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons