Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 30 augustus 2020, 3:07

Scooter en coniferen haag in brand voor woning in Eerbeek

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

EERBEEK – De Eerbeekse brandweerlieden zijn in de nacht van zaterdag op zondag gealarmeerd voor een “scooterbrand” aan de Haydnstraat. Hier stond een scooter in brand voor een woning.

 

De brandweer kreeg rond 02.15 uur een melding nadat omwonenden de brand ontdekte. Zij schakelde direct de brandweer in die vervolgens met spoed ter plaatse kwam. Bij aankomst stond de gehele scooter al volledig in brand en viel er nog weinig aan te redden. De scooter stond voor een woning. Deze liep geen schade op door de brand.

 

De oorzaak van de brand is onbekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

112 Eerbeek

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Eerbeek lees je in onze categorie 112 Nieuws Eerbeek. Alle 112 alarmeringen uit Eerbeek kan je live volgen via 112 meldingen Eerbeek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.