Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 30 augustus 2020, 19:48

Lichaam aangetroffen in water aan het Operaplein in Apeldoorn [update]

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

APELDOORN – In het water aan het Operaplein in Apeldoorn is zondagavond 30 augustus een lichaam gevonden. Dat bevestigt de politie. Vanuit een gesloten instelling in Apeldoorn verdween woensdag de 25-jarige Dennis Schoonhoven. Een grote zoekactie naar hem bleef eerder op de dag nog zonder resultaat.

De plek van de vondst ligt op enkele tientallen meters van de plek waar de vermiste man woensdag voor het laatst werd gezien. Dat was de Action in winkelcentrum Anklaar.

 

De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak en identiteit van de persoon. Of het gaat om de vermiste Dennis Schoonhoven wordt onderzocht.

 

Update

Het lichaam dat vanavond in Apeldoorn in het water is aangetroffen, is van de vermiste man van 25. Dat heeft onderzoek uitgewezen. De man was sinds woensdag 26/08 vermist. Een misdrijf is uitgesloten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.