Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 03 september 2020, 16:32

Brand in caravan aan de Malkenschoten in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

APELDOORN – De brandweer werd donderdagmiddag gealarmeerd voor een caravan brand aan de Malkenschoten in Apeldoorn. Bij de brand kwam veel rook vrij.

 

De brand werd rond 14.00 uur uur ontdekt door een medewerker van Goenrijk. De caravan stond gestald op een parkeerterrein naast het pand van Groenrijk. De medewerker belde direct de brandweer. De brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse en en hadden het vuur in de caravan snel onder controle.

 

De eigenaar van de caravan was op het moment van uitbreken van de brand niet aanwezig. Deze werd in kennis gesteld waarna deze ook ter plaatse kwam. De eigenaar brak in tranen uit. De caravan moet als verloren worden beschouwd. Deze heeft van binnen namelijk te veel brand en waterschade opgelopen.

 

De brandweer is momenteel bezig met nablus werkzaamheden. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.