Redactie 112 0 reactie(s) ma 21 september 2020, 18:53

Heg en schutting in brand aan de Pottenbakkersdonk in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:10 uur

APELDOORN – Maandag 21 september omstreeks half 5 vanmiddag werd brandweer Apeldoorn Zuid gealarmeerd voor een melding van een buitenbrand aan de Pottenbakkersdonk. De bewoonster van een woning hoorde geknetter en trof vervolgens een brandende heg en schutting aan, de bewoonster belde vervolgens direct 112.

 

In afwachting van de brandweer is de bewoonster samen met andere buurtbewoners begonnen met het blussen van de brand, de buurtbewoners wisten nog voor aankomst van de brandweer de brand te blussen. De brandweer welke overigens snel ter plaatse was hoefde alleen nog maar een nacontrole te doen, middels een controle met de warmtebeeldcamera bleek de brand volledig te zijn geblust, de brandweer hoefde verder geen actie te ondernemen waarna de brandweer terugkeerde naar de kazerne. De bevelvoerder heeft de meldkamer verzocht de politie ter plaatse te sturen omdat buurtbewoners kinderen hadden weg zien rennen ten tijde van het uitbreken van de brand. De politie is ter plaatse geweest en heeft enkele verklaringen afgenomen van getuigen.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.