Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 26 september 2020, 0:02

Brandweer blust autobrand in wijk De Maten Apeldoorn [video]

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

APELDOORN – Op een parkeerplaats aan de Kunstenaarshoeve in Apeldoorn is in de nacht van vrijdag op zaterdag 26 september een auto uitgebrand.

 

De brand werd rond 23.30 uur ontdekt door een voorbijganger die direct de brandweer belde. De brandweer was snel ter plekke maar kon niet meer voorkomen dat de auto uitbrandde. De brandweer had het vuur snel onder controle. Bij de brand kwam de nodige rook vrij. De inzet van de brandweer trok veel bekijks van omwonenden.

 

De oorzaak van de brand is nog onbekend maar zowel de brandweer als politie gaan uit van brandstichting. Zaterdag zal er in de loop van de dag forensisch onderzoek plaats vinden. Ook zal dan een buurtonderzoek worden plaatsgevonden. De auto is afgezet met linten.

 

Opmerkelijk is dat vorige week zaterdag zo’n twee honderd meter verderop aan de Viltmakersdonk ook al een auto vlam vatte.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.