Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 20 oktober 2020, 16:30

Politie houdt man (22) aan in zaak brandbom tegen woning Bariumstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:11 uur

APELDOORN – Op dinsdag 20 oktober hield de politie een 22-jarige man uit Diemen aan in het onderzoek naar een brandbom bij een woning aan de Bariumstraat in Apeldoorn.

 

Dit incident vond plaats op 11 april 2020 rond middernacht. Op die avond werd er een explosie en een woningbrand gemeld. Er bleek een brandbom tegen een woning te zijn gegooid waarbij gelukkig niemand gewond is geraakt. Buurtbewoners wisten de brand aan de woning te blussen. De politie stelde vervolgens een onderzoek in waardoor nu een eerste aanhouding is verricht. De politie gaat er vanuit dat er meerdere personen bij dit incident betrokken zijn en sluit niet uit dat de komende tijd nog meer aanhoudingen zullen plaatsvinden in deze zaak.

 

Zie ook:

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.