Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 01 november 2020, 16:31

Vader met kinderen op de achterbank rijdt 150 km/u waar 80 km/u is toegestaan

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

BEEKBERGEN – Zondag 1 november reed er een auto langs de radarsnelheidsmeter op de Arnhemseweg in Beekbergen met 150 km/u daar waar 80 km/u is toegestaan. Agenten reden in de buurt en konden het voertuig een stopteken geven. De overtreding werd begaan op een kruising waar veel voetgangers en fietsers de weg oversteken.

Bij de staandehouding zagen de agenten dat er ook nog eens drie jonge kinderen naar schatting van tussen de 2 en de 6 jaar oud op de achterbank zaten. De kinderen zaten alleen vast met een veiligheidsgordel en niet in een verplicht kinderzitje.

De bestuurder, tevens de vader van de kinderen, kwam op de collega’s laconiek over en toonde niet veel emotie.

Van de bestuurder is het rijbewijs per direct ingevorderd en wordt er een proces verbaal opgemaakt. Wij gaan hem aanmelden bij het CBR voor een cursus rijvaardigheid en rijgeschiktheid. Daarnaast maken wij een zorgmelding op in verband met de onveilige situatie die hij heeft gecreëerd in het bijzijn van zijn kinderen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.