Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 november 2020, 21:47

Scooterrijder botst achterop personenauto op de Ecofactorij in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

APELDOORN – Omstreeks tien voor half zeven vanavond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een aanrijding met letsel op de Ecofactorij ter hoogte van Grolleman Coldstore.

 

Een scooterrijder botste achter op een personenauto en kwam hierbij ten val. De scooterrijder is door medewerkers van een toegesnelde ambulance gecontroleerd. De jongen bleek niet erg gewond te zijn, wel is de jongen uit voorzorg meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto kwam met de schrik vrij, de politie heeft van beide personen een blaastest afgenomen. De scooter liep lichte schade op, de personenauto kwam er beter van af en liep geen schade op. De scooter is op het terrein van Grolleman neergezet en zal later worden opgehaald, De bestuurder mocht met zijn auto zijn weg vervolgen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.