Redactie 112 0 reactie(s) za 07 november 2020, 18:35

Woningbrand aan de Houtsnijdershorst blijkt loos alarm

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

APELDOORN – Zaterdagmiddag omstreeks tien voor half vijf werden brandweer de Maten en brandweer Apeldoorn gealarmeerd voor een melding van een woningbrand aan de Houtsnijdershorst in Apeldoorn.

 

Voorbijgangers zagen rook vanaf het dak van een woning komen en vertrouwde dit niet waarna de brandweer werd gebeld. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en stelde direct een onderzoek in, terwijl brandweerlieden van de tankautospuit in en rond om de woning controleerde, controleerde de brandweerlieden van de hoogwerker het dak van de woning.

 

Na ongeveer tien minuten bleek dat een van de bewoners van het huizenblok de openhaard had aangestoken met als gevolg dat deze in het begin dusdanig rookte dat dit voor brand werd aangezien, nadat bleek dat er van brand geen sprake was keerde de brandweer terug naar de kazerne.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.