Logo 112Apeldoorn

Keistadnieuws
Redactie 112 0 reactie(s) vr 20 november 2020, 17:21

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding in Beekbergen, verdachte en politiehond gewond

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

BEEKBERGEN – Een agent heeft vrijdag 20 november iets na 15.00 uur een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding aan de Dorpstraat in Beekbergen. Ook is een politiehond gewond geraakt. Een man is aangehouden.

De politie kreeg rond 14.30 uur het verzoek om bijstand te verlenen bij een melding. Omdat de man dreigde met een scherp voorwerp, wilde de politie tot aanhouding overgaan. Er is hierbij een waarschuwingsschot gelost. Omdat de dreigende situatie aanhield, is ook een politiehond ingezet om de verdachte onder controle te krijgen. Hierbij heeft de verdachte de politiehond verwond, maar is hij zelf ook gewond geraakt. De verdachte is aangehouden en wordt behandeld. De politiehond is naar een dierenarts gebracht.

 

Er zal onderzoek worden verricht naar de exacte toedracht van dit incident.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.