Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 07 december 2020, 17:22

Weer ongeval op beruchte rotonde Laan van Westenenk in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

APELDOORN – Maandag 7 december omstreeks 14:00 heeft er een aanrijding op de rotonde bij de Aluminiumweg en de Laan van Westernenk plaatsgevonden. Hierbij zijn een auto en een scooter in botsing gekomen.

 

Op de scooter zaten 2 personen. Een persoon is overgebracht naar het ziekenhuis. De andere persoon, een meisje van ongeveer 16/17 jaar is door de politie thuis gebracht. Zij heeft lichte verwondingen overgehouden aan het ongeval, maar mocht na controle maar huis. De verwondingen van het slachtoffer dat mee is genomen naar het ziekenhuis zijn niet duidelijk.

 

De weg was ten tijde van het ongeval volledig afgesloten op het stuk van de Laan van Westernenk richting Uchgelen. Hierdoor ondervond het verkeer enige hinder.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.