Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 13 december 2020, 3:29

Sauna uitgebrand aan de Albaweg in Lieren

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

LIEREN – De brandweer van Loenen is zaterdagavond even na 23.00 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Albaweg in Lieren.

 

De brandweer kwam met spoed ter plaatse maar had moeite om de juiste locatie in het bosgebied te vinden. Na een kleine zoektocht werd de locatie gevonden, maar het gebouw stond al volledig in de brand. De brandweer zette gelijk de blussing in, maar het gebouw was niet meer te redden. Bij de brand kwam veel rook vrij.

 

In het gebouw zat een sauna gevestigd. Deze is compleet uitgebrand. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is vooralsnog onduidelijk. Maar het lijkt erop dat de sauna vermoedelijk nog aanstond waardoor er dus vanuit wordt gegaan dat het gaat om een technischste oorzaak.

 

Bij de brand vielen geen gewonden.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.