Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 13 december 2020, 22:10

Elektrische bus van Rrreis ramt boom op allereerste dag in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

APELDOORN – Op de Zuster Meyboomlaan in Apeldoorn ter hoogte van verpleeghuis Randerode, heeft zondagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden met een bus. Niemand raakte gewond.

 

Het eenzijdige ongeval vond rond 21.15 uur plaats. Meerdere politiewagens kwamen ter plaatse maar er bleken geen gewonden zijn gevallen.

 

De bus wilde vanaf de parkeerplaats bij Randerode de Zuster Meyboomlaan op rijden maar de buschauffeuse nam de bocht te kort met een botsing tegen een bom als gevolg. De bus ramde namelijk met de zijkant vol een boom. Door de klap barste een ruit van de bus.

 

De buschauffeuse was erg geschrokken. Sinds zondag rijden er bijna 250 elektrische bussen van Rrreis door Gelderland en Overijssel. Of er passagiers in de bus zaten is nog onduidelijk maar zeker is, is dat er niemand gewond raakte.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.