Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 19 december 2020, 9:19

Strijkijzer veroorzaakt brand in slaapkamer aan de Looiersdreef in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

APELDOORN – Omstreeks kwart voor acht vanmorgen werd brandweer de Maten gealarmeerd voor een melding van een nacontrole aan de Looiersdreef in Apeldoorn. In een slaapkamer van een woning was brand uitgebroken, dit werd tijdig door de bewoners ontdekt.

 

De bewoners hebben een bluspoging ondernomen en de brandweer gebeld. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en ging direct op onderzoek uit. De brandweer heeft gecontroleerd of de brand welke door een strijkijzer blijkt te zijn veroorzaakt daadwerkelijk uit was. Nadat dit het geval bleek werd middels een rookverdrijver de rook uit de woning geblazen. De bewoners bleven ongedeerd en raakte alleen flink geschrokken, stichting Salvage gaat de bewoners van de woning bijstaan in de verdere afhandeling.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.