Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 21 december 2020, 14:06

Bak met accu’s in brand bij Sparta Rijwielen in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:11 uur

APELDOORN – Omstreeks vijf over twaalf maandagmiddag werd brandweer Apeldoorn Zuid gealarmeerd voor een brand bij Sparta Rijwielen in Apeldoorn. De brandweer was snel ter plaatse en trof een bak met accu’s aan welke in brand stond. Hierbij kwam veel rook vrij en in een deel van De Maten was de brandlucht te ruiken.

 

De brandweer had de brand al snel onder controle, omdat accu’s er om bekend staan dat ze vlam kunnen vatten na te zijn geblust werden er bakken met water gevuld, vervolgens zijn de accu’s door de brandweer hier ingelegd. Nadat dit was gebeurd werden de brandweerlieden met water afgespoten om eventuele roetdeeltjes van het pak te spoelen, ook het gebruikte materiaal werd schoongespoten. De brandweer adviseerde de bedrijfshulpverlening om de bakken met accu’s een flinke tijd te laten staan alvorens ze te verplaatsen of af te voeren. De brandweer keerde vervolgens terug naar de kazerne.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.