Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) vr 25 december 2020, 0:49

Fietser geschept door auto op de Linie in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – Op de Linie in Apeldoorn is in de nacht van donderdag op vrijdag een fietser geschept door een auto. Hierbij is de fietser gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde even na 00:00 uur. Een automobilist zag de fietser op een rotonde over het hoofd met een botsing tot gevolg. De fietser klapte daarbij op de voorruit van de auto en kwam daarna op de grond terecht.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatste om het slachtoffer te behandelen aan zijn verwondingen, waaronder een flinke hoofdwond. Na behandeling werd besloten om de man naar het ziekenhuis over te brengen.

De voorruit van de auto raakte door het ongeval zwaar beschadigd waardoor de auto moest worden afgesleept. De weg was tijdens het ongeval deels afgesloten voor verkeer.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.