Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 28 december 2020, 20:37

Oude dame van haar scootmobiel gereden, automobilist geeft vals telefoonnummer

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – Vanochtend (28 december) rond 11:30 uur is een oude dame van haar scootmobiel gereden, op de Gildelaan, ter hoogte van de Tichelaarsdonk in Apeldoorn. Zij en haar scootmobiel hebben hier helaas flinke schade aan ondervonden. Volgens de vrouw waren er meerdere mensen die haar hebben geholpen en graag ze zou in contact met deze mensen komen.

 

De bestuurder van een wit busje/caddy was aan het werk om pakketjes te bezorgen. Na het ongeluk heeft hij een onbereikbaar nummer achtergelaten. Tevens heeft hij aangegeven na zijn werkzaamheden langs te gaan bij het slachtoffer. Echter hebben wij niets meer van de man vernomen.

 

Mocht u iets gezien hebben of weet u wie de bestuurder is, neem dan graag contact op via ons contactformulier.

 

Update

Een getuige heeft zich gemeld en er is inmiddels contact geweest met de automobilist. Het telefoonnummer bleek niet goed leesbaar vanwege het natte schadeformulier. Alles wordt keurig geregeld.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.