Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) vr 08 januari 2021, 4:48

Auto in de vangrail op de A50 bij Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – De hulpdiensten zijn donderdagavond gealarmeerd voor een aanrijding op de A50 ter hoogte van het viaduct bij de Terwoldesweg in Apeldoorn. Door een onbekende oorzaak knalde een auto even voor 23:00 uur tegen de vangrail, zo verklaarde de bestuurder.

 

Voor de bestuurder van de personenauto kwam met spoed een ambulance ter plaatse. Het slachtoffer werd gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Het is onbekend of het slachtoffer mee moest naar het ziekenhuis.

 

Twee kilometer verderop stond een vrachtwagen stil op de snelweg met schade aan de achterzijde. Vermoedelijk is de auto achterop de vrachtwagen geknald, gezien de schade aan de auto en vrachtwagen.

 

De auto raakte zwaar beschadigd en is total loss. Een berger heeft de auto afgesleept. Door het ongeval ontstond er een flinke vertraging op de A50 in de richting van Arnhem.

 

De politie heeft een verklaring opgenomen van beide partijen en van getuigen. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.