Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 09 januari 2021, 17:10

Jongen (16) heeft harddrugs bij zich en jongen (14) loopt rond met gasalarmpistool

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – Vrijdagavond kwam tijdens een verkeerscontrole naar voren dat de bestuurder geen rijbewijs had voor de scooter waar hij op reed. Toen hij zich moest legitimeren kon hij dit niet en werd hij gefouilleerd. Tijdens deze identiteitsfouillering werd harddrugs aangetroffen.

 

Bij een ander incident op dezelfde avond werd een melding gemaakt van een gelost schot uit een soort vuurwapen. Ter plaatse troffen wij meerdere jongens waarvan eentje inderdaad een pistool gelijkend voorwerp bij zich droeg. Dit bleek later een gasalarmpistool te zijn.

 

Voor beide incidenten zijn de verdachten aangehouden en verhoord, opvallend was wel de leeftijd van de beide heren. De verdachte met de harddrugs was 16 en de verdachte met het gasalarmpistool slechts 14 jaar. In zulke zaken kijkt de Raad van de Kinderbescherming en de Jeugdreclassering altijd mee met de officier van justitie. Die zitten samen om tafel en beslissen binnen enkele uren wat er met de minderjarigen moet gebeuren.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.