Redactie 112 0 reactie(s) zo 10 januari 2021, 16:17

Jongeren proberen hun auto met blikjes frisdrank te blussen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – In de nacht van zaterdag op zondag heeft er rond 02:00 uur, een auto vlam gevat aan de Ploegersdonk in Apeldoorn. Er vielen geen gewonden.

 

De eigenaar zat op het moment dat de brand uit brand in het voertuig en merkte rook op in het voertuig. De man belde hierop direct de brandweer en kon zich zelf tijdig in veiligheid brengen. Ze probeerden nog met blikjes frisdrank de brand in hun auto te blussen maar dat mocht niet meer baten.

 

De brandweer was snel ter plaatse maar bij aankomst stond het voertuig al volledig in brand. De brandweerlieden had het vuur snel onder controle, desondanks is de personenauto volledig uitgebrand.

 

De politie heeft ter plaatse enkele verklaringen afgenomen, maar gaat niet uit van brandstichting. De oorzaak van de brand is niet bekend maar mogelijk dat een technisch mankement de oorzaak is.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.