Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 13 januari 2021, 18:25

Steekpartij na conflict in woning aan de Aristotelesstraat in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – De politie is woensdagochtend uitgerukt voor een steekpartij bij een woning in Apeldoorn. Daar was een conflict ontstaan tussen bekenden van elkaar, waarbij één van hen gewond is geraakt. Dat meldt de politie.

 

De melding van het steekincident aan de Aristotelesstraat kwam even voor 08.30 uur binnen. De politie ging er met meerdere eenheden op af en hield bij de woning een verdachte aan. Het gaat om een man van 20 jaar uit Apeldoorn, laat een woordvoerder weten.

 

Naar het ziekenhuis
Het slachtoffer, van wie de identiteit nog niet bekend is, is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De verwondingen zijn volgens een woordvoerder niet levensbedreigend.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. De zaak is nog in onderzoek. Agenten hebben bij de woning in Apeldoorn verklaringen opgenomen van omwonenden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.