Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 18 januari 2021, 6:33

Fietser aangereden op de Kayersdijk, automobilist rijdt door

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – Maandagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser op de kruising Kayersdijk met de Savorin Lohmanstraat in Apeldoorn. Hierbij raakte de fietser gewond.

 

Het ongeval gebeurde rond 04.20 uur. Een fietser die over het fietspad reed langs de Kayersdijk en voorrang had, werd door een automobilist over het hoofd gezien met een botsing tot gevolg. De fietser kwam vervolgens hard ten val en raakte gewond. De bestuurder van de auto, reed door in plaats van te stoppen.

 

Bij aankomst van de hulpdiensten troffen zij inderdaad een gewonde man aan op het fietspad naast een zwaar beschadigde fiets, van een auto was niets bekennen. Hierop startte de politie direct een zoekactie met meerdere eenheden in de omgeving. Terwijl ondertussen de gewonde man, door het toegesnelde ambulancepersoneel werd onderzocht en behandeld in de ambulance. De fietser werd uiteindelijk met onbekende verwondingen overgebracht naar het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn.

 

De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto en hoopt dat deze zich alsnog meldt. Het is immers een zwaar misdrijf, het verlaten van een plaats ongeval. Ook hoopt de politie getuigen te vinden. Mensen die iets gezien hebben, kunnen de politie bereiken door te bellen naar 0900-8844.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.