Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 20 januari 2021, 16:40

Scooterrijdster lichtgewond bij aanrijding met auto op kruising in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – Woensdagochtend heeft er op de kruising Sluisoordlaan met de Pinksterbloem in Apeldoorn een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. Hierbij raakte de bestuurster van de scooter lichtgewond.

 

Het ongeval vond rond 08.00 uur plaats. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermde zich over de betrokkenen. De automobilist wilde vanaf de Pinksterbloem de Sluisoordlaan op rijden maar zag de scooterrijdster over het hoofd. De scooterrijdster liep wat pijn in de rug op en moest worden behandeld in een ambulance. De mevrouw hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis maar werd door het ambulancepersoneel thuis gebracht.

 

Zowel de scooter als auto liepen wat schade op. De politie heeft de scooter van de mevrouw thuis gebracht. Van beide partijen is een verklaring opgenomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.