Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 21 januari 2021, 17:33

Storm Christoph richt forse schade aan in Apeldoorn en omgeving

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

REGIO – Donderdagochtend 21 Januari kreeg de meldkamer brandweer zo’n 17 meldingen binnen van omgewaaide bomen, loshangende takken of overige gerelateerde meldingen in de gemeente Apeldoorn. De aanleiding was de harde wind die storm Christoph met zich meenam.

 

De brandweer rukte onder andere uit naar de Woudhuizermark in Apeldoorn. Hier waaide een grote boom om voor een auto. Gelukkig kon de automobilist tijdig stoppen. De brandweer zaagde de boom in stukken waarna de weg weer vrij was.

 

Op de Englanderweg in Beekbergen, waaide in een straal van zo’n 100 meter, vier bomen omver. De brandweer van het vrijwilligerskorps uit Beekbergen hadden het er maar druk mee.

Op de Englanderholt in Beekbergen waaide een trampoline uit een tuin, raasde over de weg en belandde dwars door een hek in een weiland. Er vielen geen gewonden. Wel is de schade aan het hek en de trampoline groot.

 

Op de Kunstenaarshoeve in Apeldoorn moest de brandweer de kettingzaag eraan te pas komen, toen ook hier twee bomen in stukken moesten worden gezaagd.

 

Tegen 09.30 uur, verdween de wind en nam het aantal meldingen af.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.