Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 25 januari 2021, 2:57

Vuurwerkbom veroorzaakt brand op Maagdenrotonde in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

APELDOORN – Na alle onrust die zondagavond op de rotonde van de Drie Maagden was in Apeldoorn, werd er later in de nacht nog een vuurwerkbom afgestoken midden op de rotonde tussen de standbeelden.

 

Rond 01.05 uur was er een harde knal te horen in een deel van Apeldoorn de Maten en Apeldoorn zuid, niet veel later werd de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand op de rotonde van de drie Maagden. Toen de brandweer eenmaal ter plaatse was bleek er een klein brandje te woedde midden op de rotonde tussen de bosschages en de standbeelden, hierbij kwam veel rook vrij. Deze zou zijn veroorzaakt door een vuurwerkbom.

 

Naast de brandweer kwamen er ook zo’n vier politiewagens polshoogte nemen, zij zochten nog in de wijk naar mogelijke verdachtes maar troffen voor zover bekend niemand meer aan.

Nadat het brandje was gedoofd keerde de brandweer weer terug richting de kazerne.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.