Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 27 januari 2021, 16:42

Man op zijn hoofd geslagen en beroofd aan de Gaaiweg in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – Vrijdag 8 januari is rond 18 uur ’s avonds een man mishandeld en beroofd aan de Gaaiweg. Nadat hij zijn voertuig had afgesloten, is hij met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen waarna hij buiten bewustzijn raakte. Even later is hij aangetroffen door omstanders en in het ziekenhuis opgenomen.

 

Het slachtoffer is een 37-jarige man uit Apeldoorn. Bij de mishandeling liep hij een hoofdwond op en bleek zijn kaak op drie plaatsen gebroken. Zijn laptop en horloge waren ontvreemd.

 

Twee jongens met mondkapje
De politie is op zoek naar getuigen die rond die tijd in de buurt waren en mogelijk iets hebben gezien. Zo is mogelijk een blauwe stationcar betrokken. Daarnaast is de politie op zoek naar twee jongens met een mondkapje, die het slachtoffer voorbijliepen kort voordat hij zijn auto afsloot. Hun signalement is verder onbekend.

 

Heb je iets gezien, of mogelijk beelden van de omgeving? Of ben jij een van deze jongens met mondkapje? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 8844. Wil je een tip geven die niet naar jou herleidbaar is? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.