Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 28 januari 2021, 5:58

Auto in vlammen aan de Dorpersveld in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – De brandweer is donderdagochtend 28 januari gealarmeerd voor een autobrand aan de Dorpersveld in Apeldoorn. De melding kwam om 04:25 uur binnen nadat de brand door omwonenden werd ontdekt. De brandweer kwam daarna met spoed ter plaats maar bij aankomst stond de geparkeerd auto al volledig in de brand. De brandweer kon niet voorkomen dat de volledige auto uitbrandde. Bij de brand raakte niemand gewond.

 

Bij de brand kwam veel rook vrij. De auto stond tegen een schutting maar de brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk, de politie sluit brandstichting niet uit. Technische Recherche gaat onderzoek doen bij daglicht.

 

Het is de zesde auto in korte tijd die plotseling in brand vliegt in Apeldoorn. Eerder deze week werden er in de nacht van maandag op dinsdag ook al 5 auto’s in brand gestoken, aan de Nijverheidstraat en de Schotweg. De politie onderzoekt of er een verband is tussen de branden.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.