Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 31 januari 2021, 16:18

Volop politie aanwezig in Apeldoorn, noodbevel afgekondigd

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – Voor de hele stad Apeldoorn geldt voorlopig een noodbevel. Burgemeester Ton Heerts kondigt dit in overleg met het Openbaar Ministerie (OM) af. Het besluit is genomen vanwege mogelijke rellen in de stad.

Door het noodbevel, dat zondagochtend om 10.15 uur is ingegaan, kan de politie bij alle toegangswegen tot Apeldoorn en in de stad preventief fouilleren. Daarnaast kunnen personen die niks te zoeken hebben in de stad worden verwijderd. Alle wegen van en naar Apeldoorn zijn door de politie bemand om met speciale ANPR camera’s controles uit te voeren.

 

Op het Zwitsal Terrein aan de Vlijtseweg verzamelen actievoerders zich. Zij worden in de gaten gehouden door een grote politiemacht. Vooralsnog is het er rustig.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.