Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 06 februari 2021, 17:14

Veel rook bij brand in oud papier container Beekbergen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

BEEKBERGEN – Zaterdagmiddag woedde er een brand in een oud papier container bij de Markenhof in Beekbergen aan de Kuiltjesweg. De conatiner stond in een schuurtje/overkapping die tegen het pand aan stond waar mensen in aanwezig waren. Vanwege het feit dat de brandende container dus voor gevaar zorgde werd de brandweer met spoed gealarmeerd.

 

De brandweerlieden waren snel ter plaatse en hadden het vuur snel onder controle. De BHV heeft een eerste bluspoging gedaan waarna later de brandweer het van hun overnam.

Bij de brand vielen geen gewonden. Wel trok de brand enig bekijks van cliënten die op de woongroep wonen.

112 Beekbergen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Beekbergen lees je in onze categorie 112 Nieuws Beekbergen. Alle 112 alarmeringen uit Beekbergen kan je live volgen via 112 meldingen Beekbergen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.