Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 08 februari 2021, 19:31

Kind (14) gewond bij ongeluk met slee in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

APELDOORN – Op maandag 8 februari omstreeks 14:30 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval in het kanaalpark in Apeldoorn. Er kwamen 2 ambulances ter plaatse en later nog een brandweerwagen om te assisteren bij de hulpverlening.

 

Tijdens het sleeën is een jongetje van 14 jaar gewond geraakt. Op het moment dat het ongeval gebeurde waren er zo’n 40 mensen aan het sleeën en of in de sneeuw aan het spelen. De jongen raakte gewond en is met de ambulance meegevoerd naar het Gelre ziekenhuis. Volgens de vader van de jongen heeft hij mogelijk letsel opgelopen aan zijn onderbeen.

 

Terwijl het jongetje werd behandeld door het ambulancepersoneel, speelde de overige kinderen gewoon verder. Waardoor het ongeluk is ontstaan is nog onduidelijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.